Przegląd rozwiązań legislacyjnych i organizacyjnych w zakresie “sin tax” Post published:9 września 2019 Opens in a new window Opens in a new window Read more articles Previous PostStanowisko NIZP-PZH na temat rzekomych przekroczeń poziomów azotanów w produktach spożywczych Następny wpisSpołeczne znaczenie migreny z perspektywy zdrowia publicznego i systemu ochrony zdrowia Może ci się spodobać również Praca naukowa: „Nie ma zdrowia bez badań w dziedzinie zdrowia publicznego” 3 sierpnia 2018 RAPORT: Analiza potencjalnego zagrożenia zdrowia konsumentów wynikającego z pozostałości pestycydów w żywności dostępnej na polskim rynku w roku 2021. 25 stycznia 2024 Raport: Krajowe badanie sposobu żywienia i stanu odżywienia populacji polskiej 14 października 2021
RAPORT: Analiza potencjalnego zagrożenia zdrowia konsumentów wynikającego z pozostałości pestycydów w żywności dostępnej na polskim rynku w roku 2021. 25 stycznia 2024