BEZPŁATNE STACJONARNE SZKOLENIE DLA PRACOWNIKÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ:
Oznaczanie zawartości kwasów tłuszczowych w tym izomerów trans w żywności metodą GC/MS
Szkolenie dla PIS finansowane przez Ministerstwo Zdrowia na podstawie umowy nr NIZP PZH-PIB/2021/1094/1056
TERMINY SZKOLEŃ
08.10.2024 r. BRAK WOLNYCH MIEJSC
15.10.2024 r. BRAK WOLNYCH MIEJSC
KIEROWNIK SZKOLENIA
dr hab. n. farm. Hanna Mojska, prof. NIZP PZH – PIB
CZAS TRWANIA
1 dzień w godzinach 9:00 – 16:00
MIEJSCE ODBYWANIA SZKOLENIA
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy,
Warszawa, ul. Chocimska 24
ADRESACI SZKOLENIA
Pracownicy laboratoriów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
ZGŁOSZENIA
Szkolenie jest skierowane do pracowników laboratoriów Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zgłoszenia są przyjmowane za pomocą formularza rejestracyjnego dostępnego poniżej.
Ze względu na charakter szkolenia, jednorazowo może w nim uczestniczyć nie więcej niż 4 osoby.
Należy wypełnić formularz zgłoszeniowy – o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń.
Zgłoszenia są przyjmowane do 30 września 2024 r.
Uczestnicy po weryfikacji rejestracji otrzymają drogą mailową informację o zakwalifikowaniu się wraz z potwierdzonym terminem szkolenia.
CENA SZKOLENIA
Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Jednocześnie Instytut informuje, że nie pokrywa kosztów związanych z dojazdem uczestników szkolenia oraz kosztów ich ewentualnego noclegu.
CERTYFIKAT
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat potwierdzający udział w szkoleniu.
KONTAKT
Informacje organizacyjne:
Bogumiła Krygier, e-mail: bkrygier@pzh.gov.pl
FORMULARZ ZAPISU NA SZKOLENIE:
Rejestracja na szkolenie została zakończona.