“Badania indywidualnego spożycia żywności i stanu odżywienia w gospodarstwach domowych” Post published:17 stycznia 2022 Zapraszamy do pobrania: Opens in a new window Opens in a new window Read more articles Previous PostPublikacja “Zdrowie publiczne 3.0” Następny wpisRAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022 Może ci się spodobać również Najnowszy raport NIZP-PZH „Sytuacja zdrowotna ludności Polski i jej uwarunkowania” 30 stycznia 2019 Gorączka Krwotoczna Ebola 3 sierpnia 2018 Potwierdzenie prawidłowości określenia serotypów pałeczek Salmonella izolowanych od chorych w Polsce – RAPORTY 2018, 2019 i 2020 rok 22 grudnia 2020
Potwierdzenie prawidłowości określenia serotypów pałeczek Salmonella izolowanych od chorych w Polsce – RAPORTY 2018, 2019 i 2020 rok 22 grudnia 2020