“Badania indywidualnego spożycia żywności i stanu odżywienia w gospodarstwach domowych” Post published:17 stycznia 2022 Zapraszamy do pobrania: Opens in a new window Opens in a new window Read more articles Previous PostPublikacja “Zdrowie publiczne 3.0” Następny wpisRAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022 Może ci się spodobać również Toksyna botulinowa 3 sierpnia 2018 “Analiza adekwatności i efektywności udzielanych świadczeń opieki zdrowotnej w odniesieniu do rozpoznanych potrzeb zdrowotnych osób starszych. Raport końcowy” 2 kwietnia 2020 Rozpowszechnienie cukrzycy i koszty NFZ a.d. 2017 5 listopada 2019
“Analiza adekwatności i efektywności udzielanych świadczeń opieki zdrowotnej w odniesieniu do rozpoznanych potrzeb zdrowotnych osób starszych. Raport końcowy” 2 kwietnia 2020