“Badania indywidualnego spożycia żywności i stanu odżywienia w gospodarstwach domowych” Post published:17 stycznia 2022 Zapraszamy do pobrania: Opens in a new window Opens in a new window Read more articles Previous PostPublikacja “Zdrowie publiczne 3.0” Następny wpisRAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022 Może ci się spodobać również Analiza potencjalnego zagrożenia zdrowia konsumentów wynikającego z obecności pozostałości pestycydów w żywności dostępnej na polskim rynku w roku 2018 24 marca 2021 RAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 10 grudnia 2021 Wirus ZIKA 3 sierpnia 2018
Analiza potencjalnego zagrożenia zdrowia konsumentów wynikającego z obecności pozostałości pestycydów w żywności dostępnej na polskim rynku w roku 2018 24 marca 2021
RAPORT: Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 10 grudnia 2021