Raport: Krajowe badanie sposobu żywienia i stanu odżywienia populacji polskiej
Zapraszamy do lektury raportu pt. „Krajowe badanie sposobu żywienia i
14 października 2021
HERA – nowy projekt realizowany w Instytucie
28 września 2021 roku NIZP PZH – PIB rozpoczął realizację
1 października 2021
VI Narodowy Kongres Żywieniowy
„Pandemia COVID-19 – wyzwania żywieniowe i nauka na przyszłość” to
27 września 2021
Europejskie wytyczne dotyczące sieci onkologicznych – konferencja online projektu iPAAC
W imieniu partnerów europejskiego projektu iPAAC (Innowacyjne Partnerstwo dla Działań
24 września 2021
Radon: pochodzenie i wpływ na zdrowie
Radon (Rn) jest jednym z produktów rozpadu radu (226Ra). Został
16 sierpnia 2021
Tlenek etylenu w żywności
Od września 2020 r. urzędowe laboratoria służb odpowiedzialnych za bezpieczeństwo
13 sierpnia 2021
Druga tura badania ObserCo
26 lipca 2021 wystartowała druga tura Ogólnopolskiego Badania Seroepidemiologicznego COVID-19:
19 lipca 2021
NIZP PZH Państwowym Instytutem Badawczym
10 lipca 2021 weszło w życie rozporządzenie Prezesa Rady Ministrów
12 lipca 2021